VI VÆGTER KUNDESTILFREDSHED..!


Her finder du et udvalg af de sidste nye kunder.

Vi har arbejdet i branchen i ca. 12 år og har en bred erfaring med utrolig mange brancher.

Har du behov for flere kundeanmeldelser skal du være meget velkommen til at ringe til os, så skal vi sende dig et udvalg fra din branche. 

Det har været fornøjelse at lade Værftet Danmark, med Lars Tryk som kontaktperson, stå for design og udvikling af vores nye hjemmeside.


Et rigtigt godt og ukompliceret forløb, hvor der er stillet gode spørgsmål, og hvor der er udvist tålmodighed i forhold til det materiale, som billeder m.v., som vi selv skulle levere.

Man har været meget lydhør overfor de ønsker som vi har haft, og det endelige resultat er helt som vi kunne ønske os.


Vi kan nu glæde os over at vi har fået en flot hjemmeside, som er designet helt specielt til vores firma, og ikke bare en skabelon-kopi, som i virkeligheden er det man får hos mange af de mere kendte hjemmeside-firmaer.


Vi glæder os over at Værftet ikke arbejder med 1,3,5 årige bindinger. Man betaler for at få udarbejdet hjemmesiden hvorefter det er vores egen, og så kan vi tilkøbe hjælpe til opdateringer og ændringer på det tidspunkt hvor vi føler et behov for det, så man risikerer ikke at blive bundet op på et samarbejde, som måske ikke kan fungere.

 

Tak for samarbejdet, vi er meget tilfredse.

I august 2019 overtog vi Dansk Portservice Østjylland, og det har længe været et ønske for os, at blive mere synlige i den digitale verden.


Forinden overtagelsen havde vi været i kontakt med Lars Tryk fra Værftet, som havde tilbudt os en individuel løsning, hvor vi kunne få en ny hjemmeside inklusive digital strategi samt hjælp til grafisk design.


Hjemmesiden blev lanceret i starten af 2020, og vi er godt tilfredse med resultatet.

 

Værftet har udvist tålmodighed med os i forhold til materiale. Foruden hjemmesiden har Værftet også stået for foto samt tekstforfatning og vi har også valgt at indgå samarbejde med dem om hjælp til at håndtere vores sociale medier.

 

Vi takker for et godt samarbejde og glæder os til det fremtidige.

I januar måned indgik vi samarbejde med Værftet om design og udvikling af en ny hjemmeside i WordPress, som også skulle indeholde en webshop.


Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde og har i dag stor succes med vores nye digitale løsning. Netop derfor har vi også valgt at indgå samarbejde med Værftet omkring digital strategi, hvor de fremadrettet vil stå for at håndtere


Vi er glade for at have fået en skræddersyet hjemmeside, som vi selv kan opdatere. Samtidig er det også en klar fordel, at vi selv har det fulde ejerskab over løsningen, og at vi dermed ikke er bundet af lange og komplicerede bindingsperioder.


Vi kan  hermed kun sende vores varmeste anbefalinger af Værftet videre til andre virksomheder, som ønsker at få bygget en individuel løsning, som giver resultater.

WEBSITE:

www.oetc.dk/

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Værftet Danmark

Lysbroengen 4

8600 Silkeborg